2017. március 28., kedd

5 + 1 TUTI nászajándék ötlet 2017 esküvőire!

„ Otthonunk már teljesen felszerelt, hidd el,
Tányér, kanál és van mindenünk, ami kell,
Amit esküvőnk alkalmából, Nekünk szánnál,
Tedd az edénybe a menyasszonytáncnál!”

…Hangzik el a frappáns vers az esküvői meghívón J
Ezzel amúgy mi sem voltunk másképp, 2011-ben, 8 év ismertség és sok év együtt élés után tartottuk meg az esküvőnket, így tényleg nem sok háztartási eszközre és egyéb klasszikus kütyüre volt szükségünk már a boldog közös élethez.
Viszont a menyasszonytánc, már egy jól bevált formája annak, hogy a csodás Nagy Napba fektetett (nem kevés) összeg egy része megtérüljön és az abból összegyűlt pénzt, közös tervekre és álmok megvalósítására fordítsa az ifjú pár.
Na de! Itt jön az a probléma, hogy azért mégis szeretnénk valami maradandó vagy legalább emlékezetes ajándékkal meglepni a vőlegényt és menyasszonyát. Ráadásul, ha bedobjuk a borítékot, abba a bizonyos edénybe, az olyan személytelen tud lenni. Sőt így el is marad az ajándékozás igazi öröme, amikor meglátod a pár szemében a csillogást, ahogy kibontja a kis meglepinket.
Még az a szerencse, hogy a nagyvilágban nem vagyunk egyedül ezzel a problémával és már sokan, sok féle megoldást kitaláltak arra, milyen aprósággal lehetne még kiegészíteni azt a bizonyos borítékot.
Ezért összegyűjtöttem Nektek pár ilyen TUTI ötletet, amivel a siker és a maradandó emlék garantált lesz:

1. Az első alkalmak
Vegyél egy kosarat, ezt pakold tele sok, finom itallal, majd mindegyik üveg nyakára köss egy címkét, amire ráírod, hogy melyik első közös házastársi eseményre ajánlod felnyitni azt. Pl. Első karácsony, első közös repülés, nászéjszaka, első gyermek születése, első házastársi csók, egy tengerparton…stb.
Ezzel a szuper ötlettel hosszú éveket átölelő ajándékot és mosolygós pillanatokat adhatsz az ifjú pár kezébe.

http://indulgy.com/do/from/184832102304

2. Boríték nélkül
Ha a teljes összeget, amit az ifjú párnak szánnál, inkább csak pénz formájában adnád oda, akkor tedd ezt stílusosan! Nézd csak, mennyi remek lehetőség van arra, hogy a pénz ne csak értékes, hanem szép is legyen.

http://ideastand.com/fun-and-creative-ways-to-give-money-as-a-gift/

3. Pozitív gondolatok
Írj 365 jókívánságot Nekik! Minden egyes üzenet egy külön kis kártyán legyen, ezeket egyesével becsomagolva rejtsd egy díszes dobozba. Az is nagyon jópofa ötlet, ha postaládába, vagy egy régi bőrödbe zárod, aminek a kulcsához csak akkor jut hozzá a kíváncsi párocska, ha egy vicces (általad megadott) feladatot megoldanak együtt.


4. Nagy utazóknak
Ha az ifjú pár köztudottan szeret utazgatni, akkor adj nekik újabb célpontot, amiket felkereshetnek és ezáltal, újabb élményekkel gazdagodhatnak együtt.
Vegyél egy képkeretet. Vágj ki egy akkora kartonlapot ami pont a keretbe illik. Erre rajzold fel az alábbi képen látható formákat (4 db háromszög és egy kör). A háromszögeket vágd ki egy éles pengével óvatosan. A kör formát színezd sárgára. A kivágott részek alá írd az ifjú pár nevét és az esküvőjük dátumát. Ezt a kartonlapot illeszd bele a képkeretbe.
Majd vegyél egy térképet (rajtad áll, hogy belföldi-vagy külföldi tájegységről) és jelölj meg rajta 4 pontot. Ezeket körbevágva beillesztheted a kivágott háromszögek mögé. Ha nincs időd magad megcsinálni, akkor a kép alatti linken meg is rendelheted!
Ebben az ajándékban az a jó, hogyha teljesítették az általad megadott állomások felkeresését, akkor a kivágott háromszögek mögé rakhatnak újabb, saját célokat is, ahova még el szeretnének jutni az életben.

 Nagy utazóknak
https://www.etsy.com/listing/476330707/adventure-together-print-4-map-mountain

5. Fess egyedi kerámiát!
Ha maradandó dolgot szeretnél alkotni, és örülnél, ha minden nap eszükbe juthatnál egy picit, akkor térj be egy Made by you műhelybe és válassz a rengeteg kerámiaforma közül és fess nekik valami egyedit! Ehhez ott helyben mindent megkapsz a Made by you, segítőkész csapatától: ecsetet, festéket, mintákat, ötleteket és bíztatást is. A végén ott hagyod nekik a megfestett tárgyat, amit kiégetve pár nap után átvehetsz és gyönyörködhetsz a saját alkotásodban, amit majd büszkén adhatsz át az esküvőn az ifjú párnak.

www.madebyyou.hu


+ 1 Ötlet:
Rendelj egyedi Nász-Táblát!
Ha egy olyan személyre szóló ajándékot szeretnél átadni, ami örök emlék lesz a menyasszony és a vőlegény számára, de kitűnő lakásdekoráció is egyben, akkor a DEKOR by bridge Nász-Táblát keresed! Egy rövid üzenetben írd meg a nászpár adatait (Név, esküvői dátum és egy rövid személyleírás) a www.dekorbybridge.hu oldalon keresztül és 10 napon belül kézhez kapod a tökéletes nászajándékot amivel garantált lesz az öröm szeretteid/barátaid nagy napján.

Személyre szóló tábla, nászajándék esküvőre


Ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is és kövess a Facebookon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése