2017. március 11., szombat

Hahó TAVASZ! Boldogok vagyunk, hogy itt vagy végre!


Olyan hosszúnak tűnt ez a tél, és olyan didergősre sikeredett, hogy mindennél jobban örülök, a szikrázó napsütésnek. Bár az elmúlt héten kijutott nekünk esőből is bőven, de azért mégiscsak már + 10 fok fölött vagyunk minden nap, csicseregnek a madarak, a kertemben előbújtak az üde zöld friss hajtások, tehát egy csepp okunk sincs panaszra J
Ha eddig még nem tettük volna, akkor itt az idő, hogy ennek örömére tavaszi hangulatra váltsunk és lakásunk díszíthető szegleteit, virágos elemekkel, még otthonosabbá varázsoljuk. 
Ehhez hoztam Számotokra is egy jó pár képi ötletet és inspirációt, hogy kedvet kapj az üde tavaszi színekhez:


1. Virágláda, nem csak a párkányra! 
Szinte bármelyik nagyobb barkácsáruházban vagy kertészeti árudában kaphatunk olyan virág ládákat, ami falra is akasztható. De ha nekünk egyszerű műanyagunk van, amelyen nincsen lyuk, akkor egy forró tű segítségével a hátoldalának a két szélére lyukat fúrunk, és ha teleraktuk virágokkal, akkor egy szép szatén szalaggal fellógatjuk.


2. Ki gondolná, mire jó egy gumicsizma?
Ha már kisütött a nap, és egy felhő sincs az égen, akkor biztosan nem esz szükségünk a gumicsizmánkra…legalábbis a lábunkon J A lakásban kitűnő virág váza lehet belőle! ;)


3. Répákat a korlátra!
Papírból, könnyen hajtogathatunk egy kúp formát, amit ha narancssárga fonállal körbetekerünk és a tetejét zöld szalaggal vagy textillel díszítjük, már meg is van a répa dekorációnk, ami praktikus virág- vagy kütyü tartó is lehet.


4. Átlátszó vázák lehetőségei
Az átlátszó üveg vázában lévő virágcsokrot, úgy tehetjük még figyelemfelkeltőbbé, ha a vázába nem csak vizet teszünk, hanem akár citromkarikát, vagy fakorongokat, vagy szőlőszemeket, vagy színes gyöngyöket….és még hosszan sorolhatnám a lehetőségeket, aminek csak a fantáziánk szabhat határt!


5. Díszpárnák díszesen
Ha nem akarsz új párnahuzatokat venni, de valami színt vinnél a nappalidba, akkor az egy színű párnáid huzatára varrj színes gombokat!  Ha több időd van, akkor vegyél színes filc anyagot, ebből vágj ki szirmokat, majd a szirmokat egy ponton rögzítsd virág formába illesztve a huzatra és a közepére varrj egy-egy gombot. A végeredmény olyan csodás lesz, hogy télen sem fogod lecserélni a virágzó párnáidat J




+1 Tipp:
ha valamilyen okból kifolyólag még nincs a bejárati ajtódon az évszaknak megfelelő dekoráció, ugyanakkor időd vagy kedved sincs elkészíteni azt, akkor figyelmedbe ajánlom kihagyhatatlan ajánlatomat, ami csak korlátozott számban érhető el ;)
Tavaszköszöntő tábla

A legújabb, kézzel festett, egyedi, tavaszköszöntő DEKOR by bridge tábla MOST csak 3200 Ft, amelyből még 10% kedvezményt kapsz ha feliratkozol a hírleveleimre itt J

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is és kövess a Facebookon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése