2016. október 24., hétfő

Hajcsat tartó kislányoknak

Ha kislányos anyuka vagy, akkor az alábbi probléma ismerős lesz Neked:
Akármerre mész a lakásban, mindenhol találsz egy-egy hajcsatot, de amikor épp kellene a gyermek ruhájához illő színű akkor biztos, hogy egyet sem találsz?
Na ezzel én is így vagyok! Pedig már jó pár kis dobozkát kineveztem a hajbizgentyűk tárolására de valahogy mégis eltűnnek...
"Egy hajcsat faló manó jár nálunk megint" - szoktam mondani a kislányomnak, amikor a reggeli készülődés közepette nem találok egyet sem, ami épp illene a hajába :)

Így kitaláltam erre a problémára egy praktikus megoldást, ami nekem is jó és a lányaimnak is.
Figyeld csak mennyi előnnyel bír az új HAJCSAT-Tábla!  

Hajcsat tartó by bridge
Hajcsat tartó tábla ajtóra akasztva
Kialakítása:

25x12,5 cm-es fa alapra festett balerina alak, és választható név. A balerina deréktól lefelé 3dimenziós, ugyanis, a fa lapra ragasztott valódi tüll szoknyájának köszönhetően a hatása olyan, mintha kimozdulna a tábláról.
A szoknyája több rétegű tüll, ami különböző méretű szatén szalagokkal van ötvözve. A szalagok végén a gyöngy díszítés megakadályozza, hogy a hajcsatok esetlegesen lecsússzanak arról.


Nézzük mennyi előnnyel bír ez tábla:

- Mostantól rend lesz a hajcsatok között
- Szín- és méret szerint is tárolhatjuk rajta a csatokat a könnyebb átláthatóság kedvéért.
- Kifinomult dísze lehet a gyermek szobájának
- A balerina szoknyáján rövidebb szalagok vannak, amelyre a kisebb méretű  csatokat tehetjük, míg a lábai hosszan lenyúlnak egy-egy szélesebb szalagot használva, ahova a nagyobb méretű hajcsatok is kényelmesen elférnek.
- Mivel névre szóló, így ez még szerethetőbbé és személyesebbé teszi a gyerek számára
- Minden kislány szereti a balerinákat, főleg ha azokat "öltöztetni" is lehet.
- A gyermek nagy élvezettel fogja rendben tartani a csatjait mert egy játékos elfoglaltság neki feldíszíteni a balerina szoknyáját.
- Fa tábla alapnak köszönhetően bárhova könnyen felhelyezhető, legyen az egy fal vagy a fürdőszoba szekrény oldala, esetleg gyermek szobájában az ajtó belső felére. De ha nem szeretnék akasztani vagy ragasztani, akkor egy polcon is megáll.

Ha Te is szeretnél ilyet otthonra a kis hercegnődnek, akkor írj egy üzenetet és elkészítem a Ti saját személyre szóló Hajcsat tartó táblátokat!

HAMAROSAN kisebb méretben is elérhető lesz balerina nélkül, csak névre szólóan, sok-sok szalaggal :)


Ha tetszett a bejegyzés, kövess a Facebookon és oszd meg másokkal is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése